Thunderstruck

Bij het woord ‘Thunderstruck’ denk je waarschijnlijk óf aan het bekende AC/DC nummer, óf aan Thor. Thor staat tegenwoordig bekend als het personage uit de comics en films van Marvel. Maar dát personage is natuurlijk gebaseerd op de God van Onweer met zijn legendarische hamer, uit de Noorse mythologie. Je snapt waarschijnlijk al waar we heen willen: de klassieke Thunderstruck fruitmachine.

Gameplay

Thunderstruck heeft vijf reels die bijna het hele scherm in beslag nemen. Het is de bedoeling dat je drie of meer dezelfde symbolen op een rij krijgt. Elke keer dat je iets wint, kun je op de Gamble knop drukken en proberen om je winst te verdubbelen. Hoewel de maximale inzet niet heel hoog is, zorgt de zogeheten multiplier dat je toch flinke bedragen uit deze online gokkast kunt halen!

Wild symbolen

De Wild symbolen in Thunderstruck leveren behoorlijke bedragen op. Hoe meer je er op de reels krijgt, hoe hoger je winst! Thor heeft de reputatie van een genadeloze, machtige God, dus het is logisch dat zijn beeltenis de meest lucratieve ‘Wild’ van het spel is. Elke winlijn waar je het Wild symbool op krijgt, wordt met zes vermenigvuldigd.

Gratis spins

Ook de Scatter symbolen in Thunderstruck kunnen een leuke winst opleveren. Als je drie Scatters op een rij krijgt, wordt de gratis spins ronde geactiveerd. Daarbij krijg je 15 gratis spins. Elke winst die je gedurende deze ronde binnenhaalt, wordt vermenigvuldigd met drie. Alles bij elkaar opgeteld kun je met één enkele gratis spins ronde een zeer leuk bedrag winnen!