Simply Wild

Speel je graag op klassieke fruitmachines met een fruit thema? Dan is Simply Wild zeker een aanrader. Hieronder vertellen we wat meer over dit spel!

Symbolen

Zoals gezegd is Simply Wild een echte klassieke fruitmachine, en dat zie je terug aan de symbolen die in deze gokkast gebruikt worden. Zo zijn er watermeloenen, sinaasappels, druiven, pruimen, aardbeien, citroenen, klokjes, kersen, peren en niet te vergeten het Lucky Seven symbool. Er is ook een symbool van een kroon; dit is het Scatter symbool van Simply Wild. Ongeacht waar op de reels dit symbool verschijnt, het levert een leuke prijs op.

Gameplay

Wat vrij uniek is aan Simply Wild, is het feit dat je twee reel sets hebt. Je begint altijd bij de onderste reel set. De winsten die je in dit spel weet te verzamelen, gaan in de Super Metre; heb je genoeg credits verzameld, dan kun je ze meenemen naar het spel in de bovenste reel set. Daar heb je niet alleen meer reels, maar ook meer winlijnen. Dat betekent meer kans op grote prijzen! Verder is er nog een extra spelletje dat geactiveerd wordt wanneer je op de Gamble knop drukt. Hierbij speel je in feite Kop of Munt; heb je het goed geraden, dan wordt je winst verdubbeld. Maar bij een verkeerde gok raak je je winst weer kwijt. Al met al is Simply Wild een vrij eenvoudig spel dat zelfs beginners snel onder de knie zullen krijgen.

Tot slot

Vind je Simply Wild een leuke fruitmachine en ben je benieuwd naar soortgelijke spelen? Probeer dan eens Club 2000, Random Runner, Jolly Joker, Oldtimer of Hellraiser.