Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest kan een zeer lucratieve fruitmachine zijn – mits je weet hoe je moet winnen!

Avalanche multipliers

Om te winnen op Gonzo’s Quest fruitmachines is het goed om de belangrijkste feature van het spel te verkennen: de Avalanche (lawine). De naam verwijst naar het triggeren van zogeheten multipliers door opeenvolgende winnende combinaties. Wanneer je een winnende combinatie van symbolen op een winlijn krijgt, zullen de symbolen waar deze combinatie uit bestaat zichzelf vernietigen. Vervolgens zullen de daarboven gelegen blokken vallen en worden de lege ruimtes op de reels opgevuld met nieuwe symbolen. Elke lawine levert een hogere multiplier score op. Hoe meer lawines je krijgt met één spin, hoe hoger de payout.

Free Fall modus

Gonzo’s Quest biedt ook een mini-spelletje: de Free Fall (vrije val) modus. Deze modus wordt geactiveerd wanneer er 3 of meer Free Fall Scatters op een winlijn komen. Je krijgt dan 10 gratis spins die opnieuw getriggerd kunnen worden. Daarbij kun je ook multipliers winnen die drie keer zo veel waard zijn als in de normale modus. Zo kunnen de winsten zich binnen korte tijd steeds verder opstapelen!

Strategie

De beste strategie om Gonzo’s Quest te winnen is door het spel lang genoeg te spelen. In elk geval tot je meerdere keren van de Free Fall bonus gebruik hebt kunnen maken. Zou je tussen de 4 en 7 cent per spin inzetten, dan moet je met gemak meer dan 20 lawines kunnen veroorzaken, met zeker twee Free Fall triggers. Zo kun je aan het einde van het spel een leuke winst laten uitbetalen!